Stare de urgenţă: O ştire de excepţie pe site-ul Consiliului Judeţean Tulcea !

Luni, 23 martie 2020, a avut loc cea de a treia etapă din cadrul calendarului concursului de soluții cu tema „Reamenajare zona Faleza Dunării”, organizat de Consiliul Județean Tulcea, respectiv vizitarea amplasamentului(!)Concursul de soluții a fost lansat pe data de 12 martie 2020, iar termenul limită de înscriere pentru vizitarea amplasamentului s-a încheiat la data de 19 martie 2020. Din cei trei înscriși pentru efectuarea vizitei în teren, a fost prezent un solicitant(!).

Îmi permit să reformulez această nouă şi măreaţă realizare a CJ-ului, considerată a fi demnă de un anunţ public în plină criză Covid:

Nişte giugiunei angajaţi ai consiliului au mers de s-au plimbat pe faleză cu unicul solicitant dornic să ne reamenajeze promenada ! În timpul acestei vizite de lucru, dar şi de loisir,  participanţii vizitatori au admirat cotele apelor Dunării, s-au uitat în crengi, au ocolit gropile, şi s-au mirat de ce sunt doar ei pe Faleză.

Păi… să încercăm un răspuns: Începând cu 21 martie  Circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei se face numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 și evitarea formării oricărui grup de persoane. Prin grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună.

După cum se vede în fotografie, a fost respectat numărul de 3 persoane, datorită faptului că s-a prezentat doar un solicitant. Dacă se prezentau toţi trei, ar fi trebuit să viziteze amplasamentul singuri, fără giugiuneii de la consiliu. Cum spuneam şi în alt articol, ceata de consilieri care consiliază şi postează prin CJ, cam iau banii degeaba!

Marius Naum

Evaluează acest articol
(6 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica