Într-adevăr, PNL se laudă cu insuccesele PSD

(ştirea, veche de 4 zile)

Andrei Baciu, subsecretar de stat în #MLPDA, a participat, împreună cu prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul transporturilor, Lucian Bode, la ceremonia de semnare a contractului de proiectare pentru drumul expres Tulcea-Constanța.Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum între localitățile Ovidiu și Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel național pentru drumul expres care realizează legătura între localitățile Constanța - Babadag - Tulcea - Isaccea - Măcin - Brăila.

(Altă ştire, cu vechime inclusă de 8 ani)

Horia Teodorescu - Președintele C J Tulcea :Tulcenii trebuie să știe: primele demersuri pentru drumul expres Tulcea-Constanța, al cărui contract urmează a fi semnat zilele următoare, au început din 2012, cu acțiuni concrete din 2014. • Sunt multe documente - acestea sunt doar câteva dintre ele.Nu a fost ușor - înseamnă multă #muncă și o echipă care a crezut, alături de mine, că #FapteleConstruiescViitorul.

Întrebare: Dacă liberalii au semnat contractul de proiectare în 2020 (după doar 8 luni de guvernare), oare ce-au semnat pesedeii consiliului judeţean în răstimpul celor 8 ani de construit viitorul? De curiozitate…

M. Naum

Evaluează acest articol
(0 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica