Lectură la vreme de izolare: Misterele Dunării

În decembrie 2019, Revista Misterele Dunării împlinea 3 ani! Cu ocazia, Nicolae Ariton, patronul spiritual al misterelor, scria:

 Mulțumim tuturor cititorilor și colaboratorilor noștri pentru că au făcut acest lucru posibil!  Chiar dacă, la început, părea un proiect cu puține șanse de reușită (cine mai citește azi reviste pe hârtie, nu-i așa?), noi, cei care am crezut în ea, considerăm Revista Misterele Dunării un experiment reușit!  Continuăm, ca și până acum, să aducem în atenția cititorilor noștri fapte și personaje, istorii neștiute sau uitate ale acestui tărâm plin de mistere, cuprins între Dunăre și mare.  Pentru că prea puține s-au spus și multe mai sunt de povestit!  Pentru că noi mai credem încă în cititul pe hârtie!

La vreme de Covid, revista îşi anunţă apariţia curândă a numărului 12 în format PDF descărcabil, adaptată noilor cerinţe de izolare a cititorului. Lectura va fi fiind fabuloasă, ca şi în cazul celorlalte 11 apariţii, cu titluri atrăgătoare, după cum se vede chiar din copertă.  Singurul cuvânt care nu ni s-a părut actualizat în promo-ul revistei a fost “cumpără” în locul mult mai firescului, în contextul crizei economice, “descarcă gratuit”.

Mache, donează şi tu misterele, că cititorii tăi sunt sătui de incertitudinile altora !  

Marius Naum

Evaluează acest articol
(1 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica