Postacii nu-s de-un fel: astăzi, fostul prefect pesedist

Fostul domn prefect al judeţului, Furdui şi nu mai ştiu cum, continuă seria postărilor politice începută pe vreme când nu avea voie, dar acum, că e (in)dependent îşi permite. Domnu ne anunţă că a găsit pe internet două zile internaţionale consecutive în aprilie, despre ziua OMS şi  ziua Jandarmeriei lu’ România, motiv de redistribuire a acestor informaţii Wikipedia pe contul său de pesedist privat. Numai că, domnul fost prefect, actualmente avocat(?) pune zilele internaţionale în legătură cu o doamnă naţională(?), judeţeană(?) adică respectiv vice-municipală,redistribuindu-i postările aproximative, dar şi cu jandarmeria, comportându-se ca un postac obedient.  Corect ! Trăim  vremuri în care orice ins poate să invoce citate celebre, asumate feisbuc, să uite orice manifestări reprobabile, şi ale doamnei, şi ale jandarmeriei.

La vreme de Covid, ne alăturăm domnului fost prefect Furdui, şi îl cităm cu încrederea justificată de sondajele epidemiologice:

Trăiască România, trăiască Jandarmeria, şi vice primăria!

Sau…cum spunea un prieten, băi, băieţi, mai spălaţi-vă la Wikipedia!

Astăzi e ziua lu’ OMS, mâine a lu’ jandarmeria, poimâine a mea, dar vine şi ziua judecăţii de apoi ! Aţi ghicit, la alegeri !

Marius Naum

Evaluează acest articol
(2 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica