Pesedeii continuă să speculeze emoţional criza Convid.

Ultima lor ispravă este ştirea falsă conform căreia lui Arafat şi lui Streinu li s-ar fi deschis dosar penal pentru că ar fi divulgat secrete de serviciu sau nepublice referitoare, vezi doamne (sic!), la Coronavirus. Băieţii deştepţi ca noaptea invocă un comunicat al Ministerului public şi un comentariu al unei doamne Juncan(?) pe care le cităm: În fapt, în cursul zilei de 9 martie 2020, în intervalul orar 13:00-14:35, în timp ce la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) - Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a avut loc şedinţa Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, au fost divulgate, fără drept, în spaţiul public informaţii a căror transmitere a creat o stare de panică şi confuzie la nivel naţional, în contextul creşterii răspândirii virusului Covid-19 pe teritoriul României.

Băi, pesedei inepţi, să vă traduc comunicatul : în timp ce Arafat şi Streinu erau în şedinţă (DSU) între orele 13 şi 14, au fost divulgate informaţii nepublice. Păi.. bă neică pesedei, doar nu credeţi  că cei doi mari luptători împotriva coronavirusului nu erau în şedinţa aia ! Şi în timp ce ei erau în şedinţă s-a întâmplat chestia. Sau nu înţelegeţi sintagma în timp ce? Răspunsul corect este în timp ce, este egal cu atunci când!

Păi voi, repostaţi părerile feisbuciste ale doamnei Juncan? Dacă doamna Juncan nu s-a spălat cu apă şi săpun la „părere” ? Şi încă ceva: unde scrie în comunicatul Parchetului că ar fi vorba de cei doi mari luptători împotriva Covidului ?

Marius Naum

Evaluează acest articol
(6 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica