Colegiul Medicilor Tulcea are altă părere decât managerul SJUT

Distinsa doamnă doctor Emilia Stamate, preşedinta Colegiului Judeţean al Medicilor Tulcea, cu diplomaţia care o caracterizează, a făcut o serie de recomandări  Spitalului Tulcea, recomandări pe care noi, fără diplomaţie, le putem înţelege ca pe nişte acuzaţii  la adresa unor nereguli din SJU Tulcea:

Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea să se preocupe de asigurarea echipamentului de protecţie şi să nu aştepte să fie în permanenţă atenţionaţi.

Acum trei zile medicii pneumologi ( care vin în contact cu pacienţii cu afecţiuni respiratorii), declarau că nu aveau nici un fel de echipament de protecţie şi nici o informare cu privire la graficul de aprovizionare cu acestea de către SJU Tulcea).

În prezent, în acest sector există doar 2 (două) echipamente de protecţie, insuficiente pentru numărul de medici.

-Să se insiste pe cunoaterea de către întreg personalul spitalului a regulilor de folosire a echipamentului de protecţie pentru a evita toate posibilităţile de contaminare.

-DSP Tulcea să se preocupe de dotarea cu mijloace de protecţie a medicilor de familie care, prin natura profesiei, intră în contact permanent cu pacienţii. Să nu-i uităm, pentru că de sănătatea lor depinde sănătatea cetăţenilor.

În loc să comentez am preferat să subliniez belemeceala din SJU Tulcea, constatată nu de mine, ci chiar de medici. (care chiar formează o echipă sudată!)

Marius Naum 

(mulţumim internetului pentru poză şi InfoTulcea pentru text)

upgrade: Marian Machedon, medicii sunt alături de tine în greaua încercare provocată de plângerea penală cu care te ameninţa managerul SJUT

Evaluează acest articol
(21 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica