Consecvenţa timpurilor liberale

Candidatul PNL la preşedinţia CJ, deputatul George Şişcu şi-a expus crezul politic într-o postare care sună cam aşa:

 Afacerile locale trebuie încurajate şi susţinute cu toate forţele, pentru că oferă locuri de muncă şi prosperitate comunităţii. Adică un trai mai bun pentru oameni!

 Parteneriatul între Consiliul Judeţean şi mediul de afaceri este obligatoriu, însă n-ar trebui să însemne doar nişte principii frumos aranjate pe o foaie de hârtie. Este nevoie de implicarea firmelor tulcene în proiectele judeţului, iar oamenii de afaceri abia aşteaptă acest semnal. Dar pentru aceasta este necesar un dialog constant şi sincer!

În spiritul dialogului, obiectăm un singur lucru: în poză se vorbeşte de „noua administraţie judeţeană”. Corect ar fi: viitoarea administraţie judeţeană !  În mod asemănător, expresia : „Parteneriatul între Consiliul Judeţean şi mediul de afaceri” trebuie înlocuit cu : „Parteneriatul între viitorul Consiliu Judeţean şi mediul de afaceri”

De ce e nevoie de astfel de precizări? Pentru că actualul parteneriat PSD CJ – mediu de afaceri, trebuie delimitat de intenţiile viitoare, liberale. E vorba de consecvenţa timpurilor şi delimitarea de  belemeceala PSD ! Altfel, teza e corectă.

M. Naum

Evaluează acest articol
(2 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica