Sănatatea românilor jucată la ruleta PSD

Deputatul Şicu are o postare, la care pesedeii postaci tulceni nu vor aquiesa. Mai mult, mă vor acuza pe mine de pup in cultism, ceea ce nu e adevărat, e o coincidenţă de păreri: citiţi!

este inacceptabil și periculos jocul pe care PSD îl face pe seama sănătății românilor. Legea privind carantina și izolarea a fost adoptată în cele din urmă în Senat, după un lung șir de controverse și de amânări din partea PSD și a sateliților acestui partid.

Prietenii politici ai PSD lansează tot felul de teorii halucinante, vorbind chiar de spitale transformate în penitenciare și de doctori pe post de gardieni.

În acest timp, numărul cazurilor de COVID-19 crește de la zi la zi, iar tot mai mulți români ajung din păcate la terapie intensivă. Este de apreciat efortul medicilor din spitalele în care sunt pacienți internați cu COVID, dar strădania personalului sanitar este pusă la încercare de niște politicieni mărunți care speră că țipetele lor le va spori zestrea electorală.

Guvernul PNL protejează sănătatea românilor, în timp ce PSD cultivă anarhia și caută să torpileze orice decizie care limitează efectele pandemiei.

Evaluează acest articol
(0 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica