În apărarea doctorului Năstăsescu…

O publicaţie online din Tulcea a scris un articol întru apărarea managerului SJT, domnul dr. Năstăsescu, lucru firesc, demn de a fi apreciat cum se cuvine. Tocmai de aceea cităm şi noi din material:

Pe lângă mizeriile politice, a apărut pe facebook o scrisoare anonimă, deci…neasumată, scrisă cel mai probabil de o echipă de “gică contra”, urecheaţi de managerul spitalului pentru spăgi, practici şmechereşti, dezinteres pentru pacienţi şi furtişaguri mărunte! …De cealaltă parte, e managerul Spitalului Judeţean Tulcea, chirurgul Tudor Năstăsescu, omul care se împarte intre sălile de operaţii, lupta cu personalul pasionat de spăgi, lipsa medicilor, lipsa banilor şi a echipamentelor de siguranţă a cadrelor medicale în lupta cu Covid-19. Datorită presiuniii extraordinare la care e supus, inclusiv de presiunea din zona on-line, din informaţiile noastre, managerul este pe punctul de a-şi da demisia.

Dar… ce aflăm noi din acest citat? (sub rezerva că ar putea fi imaginaţia ziaristului care l-a scris)

În SJT se ia şpagă, managerul se luptă cu personalul pasionat de şpăgi, echipă sudată, vorba aia ! Domnul manager n-ar trebui să se lupte de unu singur cu şpaga, ar putea apela la organele abilitate.(urecheatu personalului nu intră în atribuţii)

Mai aflăm că managerul se luptă cu  lipsa medicilor, lipsa banilor şi a echipamentelor de siguranţă a cadrelor medicale în lupta cu Covid-19. Toate aceste lipsuri grave înseamnă un singur lucru: manageriat defectuos. Deci domnul manager se luptă cu propriul manageriat defectuos.

În fine, chestia cu demisia. Dacă şi-o dă, e opţiunea sa personală, dar titlul materialului din care am citat  Cine vrea funcţia de manager la spital şi de ce? nu se mai justifică.

Marius Naum

Evaluează acest articol
(6 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica