Sport: Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un coleg practicant de full contact

În urmă cu ceva timp am publicat un articol  în care afirmam : Cluburile în care se predau tehnici de luptă sunt pepiniere pentru viitorii „ultraşi”, chiar dacă „senseii” şi antrenorii de cafteală  încearcă să liniştească părinţii asupra viitorului „paşnic” al odraselor lor. Am primit atunci un val de „corecţii” (din fericire doar verbale) din partea susţinătorilor full contact-ului.

O ştire tristă vine să confirme îngrijorarea mea de atunci: un adolescent tulcean a fost bătut cu bestialitate de un alt tânăr practicant al sporturilor de contact (MMA, adică  pumni şi picioare în cap). Citiţi detaliile teribilei agresiunii în „Tulcea noastră” un fan împătimit al artelor marţiale, care s-a clătinat şi dânsul probabil la convingeri, că a zis:  Câtă lipsă de răspundere şi responsabilitate! Antrenorul acestui tânăr, realizează ce are în sală?

Mai spuneam în articolul meu că: Există studii de psihologie asupra practicanţilor de full- contact, box, etc.  la vârste mici, care au denunţat agresivitatea crescută, furia manifestă, dar mai ales cea acumulată, când copilul devine adult.

Senseii zic că nu, dar sunt ei oare şi psihologi?

Marius Naum

Evaluează acest articol
(9 Voturi)

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 Tulcea Civica